Verzenden en retourneren

VERZENDEN BIJ EEN VEILING, AANGEBODEN DOOR VEILINGHUIS COLOURS
Het aangekochte kavel wordt binnen drie dagen nadat de betaling ontvangen is door Colours Kunst en Veiling naar u verstuurd. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de verzendlocatie.
Bij een veiling staat vermeld of een object kan worden opgehaald en/of er de mogelijkheid is tot verzenden van het object. Indien het object verzonden kan worden, staan tevens de geschatte verzendkosten bij de veiling vermeld.

VERZENDEN BIJ EEN VEILING, AANGEBODEN EEN EXTERNE PARTIJ
Wanneer een object wordt aangeboden door een derde partij (dus een veiling die niet is gestart door het veilinghuis zelf), wordt onderling tussen de partijen de mogelijkheid tot verzenden of ophalen besproken. Ook eventuele verzendkosten worden onderling besproken. De externe verkoper kan bij het betreffende kavel aangeven of het object is af te halen en/of kan worden verzonden. Tevens heeft deze derde partij de mogelijkheid om de geschatte verzendkosten te vermelden.

RETOURNEREN BIJ AANKOOP VIA HET VEILINGHUIS
Tot veertien dagen nadat u het kavel heeft ontvangen, heeft u zonder opgave van redenen het recht om de aankoop te herroepen. Indien u binnen die periode het kavel terugstuurt, krijgt u het aankoopbedrag retour. Na ontvangst van de aanvaarde retourzending wordt het aankoopbedrag van het kavel, exclusief de gemaakte verzendkosten, teruggestort. Dit duurt maximaal veertien dagen.
Indien u hiervoor kiest, gebruik dan het formulier voor herroeping.

OBJECTEN INBRENGEN VIA HET VEILINGHUIS
Objecten inbrengen via het huis kan door het volgende formulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen: +31 (0) 10 226 92 32. U heeft de keuze uw object naar ons toe te sturen of deze zelf te brengen naar onze kunsthandel: Edisonstraat 5B te Berkel en Rodenrijs.
U bent altijd zelf verantwoordelijk voor het in goede staat aanleveren van een object bij Colours Kunst en Veiling. Vraag altijd naar een verzendbewijs wanneer u uw kavel verstuurt naar Colours. Beschadigde kavels worden niet aanvaard (mits er geen sprake is van restauratie).

Heeft u vragen over het verzend- en retourbeleid van Colours Kunst en Veilingen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord: Nu mailen / of bellen: +31 (0) 10 226 92 32.