Biedingen plaatsen op veilingen
Home Biedingen plaatsen op veilingen

Biedingen plaatsen

Op het online kunstplatform van Colours Kunst & Veiling vindt u een tiental categorieën in te veilen kunst- en designobjecten: van porselein tot zilver, van schilderij tot Aziatica.

Eenvoudig online kunst kopen
Kunst kopen via onze online veilingen gaat via 4 simpele stappen:

  1. Maak een gratis account aan
  2. Bekijk het aanbod via de zoekfilter
  3. Login en plaats een bod
  4. Hoogste bod? Sluit de deal met de verkoper

Vind uw favoriete veilingstuk
In onze online catalogus kunt u gebruikmaken van de functie ’snel zoeken’, linksboven in het kader. Daar kunt u zoeken op zoekwoord en/of kunstcategorie. Zit er niet tussen wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op; als kunsthandel kunnen we voor u uitkijken naar een specifiek object.

Biedingen inzien en meer
In uw gebruikersaccount, op het zogeheten dashboard, kunt u de volgende zaken inzien:

҉   biedingen
҉   
gevolgde objecten
҉   uw favorieten
҉   gewonnen veilingen
҉   facturen

Verder kunt u hier:

҉   veiling starten
҉   profielfoto en -informatie aanpassen
҉   berichten versturen en ontvangen
҉   wachtwoord wijzigen
҉   abonnement upgraden


Winnend bod?
Heeft u het hoogste bod uitgebracht? Gefeliciteerd met uw aankoop! Goed om te weten: de commissie die u betaalt over het veilingstuk is afhankelijk van de verkopende partij. Wordt de veiling aangeboden via het veilinghuis (u ziet dan bij de informatie over het kavel staan: ‘Aanbieder: Colours Kunst & Veiling’), dan betaalt u naast het uitgebrachte bod 20% veilingkosten (opgeld). Biedt een externe verkoper het veilingstuk aan, dan betaalt u bovenop het uitgebrachte bod 10% opgeld. Daarnaast vragen we een kleine administratieve bijdrage van € 2,- per kavel.

Betaalmogelijkheden

  • Betalingen aan derden kan via PayPal, directe bankoverschrijving of contant.
  • Betalingen aan het huis kan via iDeal, PayPal, directe bankoverschrijving of contant.

betaalmethode colours kunstveilingen

Afhandeling
Bij een succesvolle koop van een veilingstuk, aangeboden door een externe verkoper, heeft u als koper onderling contact met de verkoper. Dat kan onder meer via het dashboard van uw gebruikersaccount. Colours Kunst & Veiling heeft geen invloed op de juiste afhandeling hiervan.

Is de betreffende veiling rechtstreeks door het veilinghuis aangeboden, dan nemen we uiteraard wel de verantwoordelijkheid voor deze veilingverkoop. Bij deze aankopen heeft u, ongeacht welke reden, altijd veertien dagen recht op restitutie.

Ophalen of verzenden?
De verkoper heeft bij het betreffende veilingstuk aangegeven of het kavel enkel kan worden opgehaald of dat zowel ophalen als verzenden een optie is. Eventuele verzendkosten zijn hierbij vermeld. Klik hier voor meer informatie over verzenden en retourneren.