Van kunsthandel naar kunstveiling

Tentoongestelde kunst en tijd voor koffie

In 2011 startte Colours een kunsthandel in Berkel en Rodenrijs. Zeven jaar later kwam daar het online veilingplatform bij. Zowel online als offline weten steeds meer kunstliefhebbers Colours Kunst & Veiling te vinden.

Waarom Colours Kunst & Veiling?

Dankzij jarenlange ervaring en een internationaal kunstnetwerk – inclusief diverse grote musea – zijn we van alle markten thuis en kunt u bij ons terecht met een bronzen beeld, schilderij, sieraad, porselein en meer. In onze showroom annex kunstwinkel hebben we een sfeervolle huiskamersfeer weten te creëren, waarmee we de drempel om gewoon even binnen te lopen zo laag mogelijk houden.

Wij weten wat de kracht van samenwerking kan zijn. Voor professionele restauratie en inlijsting en bij specialistische taxaties werken we daarom samen met de beste kunstexperts.

Heeft u een stuk geërfd en bent u er nog niet over uit wat u daarmee wilt doen? Wij nodigen u van harte uit om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken. Laat gerust een gratis en vrijblijvende taxatie bij ons doen.

over colours kunstveilingen online kavels bieden
over ons showroom colours online veilingen
over ons veilingen online bieden op kavels

Wist u dat u een kijkje kunt nemen in onze kunstgalerie?

Lees hier meer over onze winkel.