Nieuwe inbreng gevraagd!

Collectie veilinghuis colours

Voor onze veilingen zijn we altijd op zoek naar nieuwe inbreng. Dit is zeer breed: wij veilen schilderijen uit elke periode maar voornamelijk uit Nederland 19e en 20e eeuw, maar ook tekeningen, etsen, gravures etc. Ook veilen wij (design)meubelen, zilver en juwelen, en (bronzen) beelden. Zoals u ziet is het van A tot Z. Heeft u nou een item waarvan u niet zeker weet of wij het veilen? Neem gerust even contact met ons op!

Hoe gaat het in zijn werk?

U heeft een item waar u afstand wilt doen, bijvoorbeeld door een veranderende smaak, vanwege een erfenis of een andere reden. U neemt contact met ons op over dit item. Hierbij gaan wij na of dit item het veilen waard is. Wij kunnen u voorzien van een kosteloze taxatie. Hierbij houden wij rekening met de huidige handelswaarde, en een relevante, eerlijke veilingprijs. Wij spreken met u ook een minimum bod of “bieden vanaf” prijs af. Zo weten we zeker dat u nooit te weinig voor uw item zal betalen. Bij verkoop van het item betaald u 10% veilingkosten over het eindbedrag. U betaalt 10 euro foto- en administratiekosten per kavel.

Ook in deze coronatijd hebben wij de voorkeur voor het fysiek inbrengen van goederen. Dit kan op afspraak en onder voorwaarde dat de RIVM-richtlijnen strikt gevolgd worden op woensdag t/m zaterdag tussen 10.00-16.00 uur. Uiteraard ontvangen wij u met een lekkere kop koffie en kijken we naar de items die u heeft meegebracht en geven wij u een te verwachten opbrengst van de items. U bent nooit verplicht om items in te brengen. Als u akkoord gaat met ons voorstel, nemen wij het item in. We fotograferen het, omschrijven het en zetten het in onze veilingcatalogus. Mocht een werk niet in de gewone veiling verkocht worden, kunnen wij ook -met uw toestemming- proberen het item nog aan te bieden in een aftersale.

Na de veiling

Is uw item verkocht? Dan nemen bij binnen 2-6 weken contact met u op over de afhandeling. Waarom zo’n lange periode? Wij kunnen pas uitbetalen als alles afgehandeld is en betaald. Soms wil een betaling uit, of verzending naar het buitenland nog wel eens wat langer duren. Wij vragen u om begrip en geduld in deze situatie! Is uw item helaas niet verkocht? Dan sturen wij u een bericht om het werk z.s.m. weer retour te halen.

Meer informatie, of wilt u een afspraak inplannen? Neem contact met ons op! Bel +31 (0)10 – 226 92 32 of mail gerust naar info@colourskunstveiling.nl

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email